William De Vijlder krijgt topfunctie bij groep BNP Paribas. Stoelendans in België

William_De_VijlderWilliam De Vijlder werd op 1 september bij de groep BNP Paribas benoemd tot Group Chief Economist. Hij zal rechtstreeks rapporteren aan COO van de groep Philippe Bordenave.

William De Vijlder (°1960) is sinds 2009 lid van het Executive Committee van BNP Paribas Investment Partners, eerst als Chief Investment Officer Strategy & Partners, en sinds een jaar als vicevoorzitter.

Hij is ook hoofddocent bij de vakgroep Financiële Economie.

BNP Paribas Economic Research is een groepsfunctie, die door William De Vijlder geleid wordt vanuit Parijs. Ze verstrekt financiële analyses aan alle entiteiten en klanten van de groep, zowel voor de financiële-marktactiviteiten als voor de retailbank. Economic Research is sterk aanwezig in de economische en financiële media, onder meer via de eigen website , die alle publicaties en web-tv-bijdragen bijeenbrengt.

In eigen land wordt Michel Anseeuw general manager retail banking. Hij blijft ook verantwoordelijk voor Hello Bank! Luc Keppens volgt Anseeuw op als verantwoordelijke voor Alternative Retail Brands. Keppens komt op die manier aan het hoofd van Alpha Card, Fintro, Demetris en bpost bank.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.