Wilink wordt grootste makelaarsnetwerk voor particulieren in België

WiLinkFamily Planner BFO fuseerde vorig jaar met het makelaarsnetwerk Elitis. Elitis was tot dan toe in handen van de groep EDG, de holding van Dominique Dejean en Eugene Moutschen. Moutschen stapte uit de holding en topman van BFO Stefaan Vallaeys nam zijn aandelen over. De fusie leverde een van de grootste netwerken voor de verkoop van verzekeringen aan particulieren in België op.

Een paar maanden geleden doken de eerste geruchten op over een tweede fusieronde tussen BFO – Elitis en FINB. De twee groepen hebben een vergelijkbare organisatie en doelgroep. Een fusie zou dus alleszins zin hebben omdat er extra schaalgrootte gecreëerd wordt. Het samengaan van de twee groepen levert het grootste distributieplatform voor onafhankelijke makelaars in het particuliere segment in België op. De nieuwe makelaarsorganisatie heeft een zakencijfer van 38 miljoen euro op jaarbasis.

Op de Linkedin pagina van BFO werd de aangekondigde fusie al een paar keer duidelijk. BFO publiceerde haar berichten met de drie logo’s van de maatschappijen bovenaan. Ondertussen werd ook de nieuwe identiteit van de fusiegroep bekend. Het nieuwe makelaarsnetwerk gaat voortaan verder onder de naam Wilink.

 

Een gedachte over “Wilink wordt grootste makelaarsnetwerk voor particulieren in België

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.