Topman Allianz vertrekt

Allianz maakte donderdag bekend dat CEO Michael Diekman volgend jaar in mei opstapt. CFO Oliver Bate volgt hem op. Clementh Booth die de Amerikaanse activiteiten van Allianz leidt houdt het ook voor bekeken. Beide topmannen overschrijden de leeftijdsgrens van zestig. Bestuursleden van Allianz krijgen op dat moment een contract van jaar tot jaar. Wellicht zal Diekman zitting nemen in de Raad van Commissarissen. De voorzitter daarvan,Helmut Perlet, gaat in 2017 met pensioen.

De sfeer bij Allianz  is erg gespannen nadat Bill Gross, de oprichter van dochterbedrijf Pimco, opstapte. Gross is een icoon en na zijn vertrek haalden beleggers meer dan 23 miljard dollar weg uit zijn Total Return Fund. Gross trok naar concurrent Janus Capital.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.