Colruyt Group kiest voor SEQR Wallet

In de webshops  Collishop, Dreamland en Dreambaby van Colruyt Group kunnen klanten al enkele weken betalen met hun smartphone. Om dat mogelijk te maken koos Colruyt voor de wallet SEQR van de Zweedse groep Seamless. Ingenico Payment Services doet de afhandeling van de betaaltransacties. Vanaf 2015 zal deze applicatie ook beschikbaar zijn in de fysieke winkels van Colruyt, OKay, Bio-Planet, Spar Retail, Dreamland en Dreambaby. Om te betalen moeten klanten een QR-code scannen aan de winkelkassa of op het scherm van zijn pc, laptop of tablet. Daarna volstaat het om het bedrag van de transactie  met een pincode te bevestigen. SEQR garandeert de betaling aan de handelaar de dag na de transactie. De klant krijgt via de app een handig overzicht van zijn betalingen.

Colruyt benut in de eerste fase enkel de betaalfunctie van de SEQR wallet. Later zal ook het loyalty- en promotieluik geactiveerd worden. Colruyt wil de informatie over de transacties via de wallet koppelen aan zijn kassasysteem.

Eerder koos ook bpost al voor een samenwerking met SEQR.

TIP: Marcel Roelants van SEQR Benelux en Filip Gosselé van Ingenico Payment Services zijn sprekers tijdens Future of Mobile Banking. Klik hier voor alle info

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.