Bpost automaten trekken digitale logica niet door

Bpost voert momenteel een brede publiciteitsactie om het gebruik van hun pakjesautomaten populair te maken. Die automaten zijn een handige zet. Eerder kondigde het bedrijf al aan dat het de postbodes gaat inzetten om online bestellingen thuis te laten leveren. Wie die bestelling liever niet thuis laat toekomen krijgt die mogelijkheid met de automaten. Die staan opgesteld aan de grote warenhuisketens waar de meeste mensen toch minstens wekelijks passeren.

Bpost beseft dat zijn core business snel verdwijnt en dat het zijn dienstverlening moet omplooien en herpositioneren naar de mobiele generatie. In die optiek is de uitrol van een reeks leveringsautomaten een prima zet. Alleen begrijpen we niet zo goed waarom men voor het open maken van de automaat niet kiest voor moderne technologie. Dat gebeurt namelijk met een persoonlijke kaart of met een negencijferige code. De ganse campagne richt zich naar de online generatie die de smartphone voor steeds meer dagelijkse taken inzet. Zij verwachten dat je dat toestel ook kan inzetten om een automaat te openen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.