Nieuwe topman bij Intrum Iustitia dochter Buckaroo

De wereld van de Payment Service Providers (PSP) beweegt snel. Dat heeft alles te maken met de evolutie van het betaalverkeer zelf. Een van de opvallende nieuwkomers in dat segment is Buckaroo. Dat platform werd in 2005 opgericht maar het kreeg in 2011 een vergunning als PSP. Die herpositionering verliep niet vlekkeloos. Als PSP moest Buckaroo voldoen aan strengere regels en het platform kreeg last met regelgever De Nederlandsche Bank. Een aantal bestuurders zouden banden hebben met de gokindustrie en de informatievoorziening over klanten was niet volledig. Buckaroo werd in 2012 overgenomen door incassobureau Intrum Iustitia dat daarmee een belangrijke bijkomende schakel kon invullen in haar volledige activiteitenketting. Intrum Justitia haalde de bezem door het bedrijf en heeft nu ook en nieuwe topman aangetrokken. André Valkenburg, algemeen directeur bij app-ontwikkelaar Infostrada Interactive, stapt over naar Buckaroo. De PSP heeft op dit moment hoofdzakelijk Nederlandse klanten maar Buckaroo positioneert zich de laatste tijd ook nadrukkelijk op de Belgische markt. Het platform heeft onder meer een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Bancontact.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.