Financelab Newsfeed verschijnt dagelijks

Vanaf dinsdag 28 oktober krijgt onze nieuwsbrief een andere invulling. We zijn er iedere ochtend voor 9 uur met een overzicht van wat u in de pers kan lezen over innovatie in de financiële sector. ’s Avonds krijgt u een samenvatting van het belangrijkste nieuws van de dag. En op vrijdagochtend krijgt u een volledige nieuwsbrief met diepgravende analyses en sterk inhoudelijk opgebouwde artikels.

U zou graag Financelab Newsfeed in uw mailbox ontvangen? Reageer snel met onderstaand antwoordformulier. Wie regaart voor maandagochtend 27.10.2014 om 9 uur maakt kans op een gratis exemplaar van De Muizenval van auteur en hoofdeconomm VKW Geert Janssens. We geven 5 exemplaren weg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.