Rabobank heeft een pak verborgen probleemkredieten

NRCQ pakt de Rabobank snoeihard aan na de bekendmaking van de ECB stresstesten. Rabo blijkt een pak verborgen probleemkredieten in portefeuille te hebben. In totaal moet de bank 2,1 miljard euro afschrijven en dat is meer dan de helft van alle verborgen verliezen bij de zeven onderzochte Nederlandse banken. NRCQ verwijt Rabobank vooral dat het veel te lang gewacht heeft om de problemen te erkennen en dus ook aan te pakken. ING heeft volgens de website 100 miljard euro meer aan leningen uitstaan maar die bank heeft slechts 1,1 miljard euro verborgen verliezen.

verliesperNLbank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.