KBC Autolease start met nieuw data- en informaticasysteem

KBC Autolease  gaat Miles opstarten, een nieuw data- en informaticasysteem. Miles laat digitale facturatie toe en heeft een uitgebreide car configurator die toegankelijk is voor de wagenparkbeheerder en de bestuurder. De facturatie is in meerdere elektronische formaten beschikbaar waardoor het makkelijk kan geïntegreerd worden  in het eigen IT- en boekhoudsysteem van de klant. Via  het Miles-platform kan de  klant een rapport opvragen over de schadehistoriek, de verreden kilometers, een KPI-berekening voor managementondersteuning, het beheer van bestellingen, eindecontractbeheer en het boetebeheer. Op termijn zullen de bestuurders zelf ook tankbeurten, het verbruik en de onderhoudsbeurten kunnen checken.

De medewerkers van KBC Autolease kregen alvast een doosje doopsuiker cadeau.

 

Miles doopsuiker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.