Retourpinnen nu ook bij Ikea in Nederland

Klanten die om een of andere reden goederen terug brengen naar een retailer, worden meestal in cash geld terugbetaald. Een aantal banken in Nederland hebben daarom het retourpinnen ontwikkeld. Dat laat toe om het geld voor de teruggebrachte aankoop op de rekening van de klant te storten. De voorwaarde is dat de aankoop zelf ook met een betaalkaart werd afgerekend. Rabobank startte zes maanden geleden met het systeem. ING volgt nu en heeft het retourpinnen al geactiveerd bij Ikea in Amsterdam. Binnenkort volgen ook de andere vestigingen van de Zweedse meubel- en snuisterijenketen. ING wil ook andere grote ketens zo snel mogelijk aan het systeem koppelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.