Belg Germyns wordt bestuursvoorzitter van BinckBank

De bestuursvoorzitter van BinckBank, Koen Beentjes (53) legt op 1 januari 2015 zijn mandaat neer. Beentjes is bestuursvoorzitter sinds 2009. Hij zal zijn taken overdragen aan de twee andere bestuurders, Vincent Germyns en Evert-Jan Kooistra.

De Belg  Germyns (1973) neemt tijdelijk de voorzittersrol op zich. Germyns werd pas tijdens de algemene vergadering van 22 april 2014 benoemd tot statutair bestuurder van BinckBank met als portefeuille Retail. In zijn vorige functie bij BinckBank was hij verantwoordelijk voor de internationale expansie.

Germyns heeft in 2006 mee aan de wieg gestaan van BinckBank in België. Daarna heeft hij ook verantwoordelijkheid gekregen voor BinckBank in Frankrijk, inmiddels gegroeid tot nummer drie onder de onlinebrokers en voor de recent gestarte activiteiten in Italië. Eerder in zijn loopbaan was hij in dienst bij KBC Asset Management in België.

Commissaris Deuzeman wordt aangewezen als gedelegeerd commissaris. Commissaris Van der Weerdt-Norder zal de rol als voorzitter van de Auditcommissie opnemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.