Leg uw iPhone in de luren en betaal met Apple Pay

Apple Pay had een paar dagen na de lancering al meer dan miljoen gelinkte betaalkaarten. Kortom, het gaat pijlsnel voor de jongens uit Cupertino. In Europa zitten we een beetje ongeduldig te wachten op de lancering van het betaalsysteem maar misschien is dat helemaal niet nodig. Een student in het Canadese Ontario slaagde er in om Apple Pay te gebruiken in Canada. Een paar eenvoudige handelingen volstaan. Je moet over een betaalkaart van een Amerikaanse bank beschikken en die linken aan je smartphone. Die smartphone moet een type iPhone 6 zijn en hij moet denken dat je je in de VS bevindt. Dat kan simpel door de regionale settings in te stellen op de VS. Als dat gebeurd is kan je in principe betalen via een NFC-lezer. Laat u ons weten of het gelukt is?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.