Gedupeerden Kepha starten belangenvereniging

De zaak Kepha Invest waarover wij vorige week al schreven (klik hier door naar het artikel)  en waarbij mogelijk een probleem dreigt voor miljoenen euro’s die belegd zijn in het investeringsvehikel, krijgt een vervolg. Een aantal potentieel gedupeerden starten met een belangenvereniging. Ze hebben een blogsite in de lucht. Klik hier.

De initiatiefnemers willen een klacht neerleggen voor oplichting en fraude. Ze vragen ook een rogatoire commisie naar Italië. Ze willen verder ‘de Fierlant’ (sic) aanklagen. Op de site van Spaargids wordt baron Christophe de Fierlant Dormer genoemd als betrokkene. Tenslotte willen de gedupeerden ook alle betrokken makelaars aanklagen.

Update 03.11.2014 | 14:30 uur

Een persoon dicht bij het dossier meldt dat de jaarrekeningen van Kepha Invest al jaren te laat en uiteindelijk niet meer werden ingediend. In 2010 zou de vennootschap al een negatief eigen vermogen en RSZ schulden hebben gehad. Deze namiddag vinden de twee aandeelhoudersvergaderingen plaats, eentje voor de Nederlandstaligen en eentje voor de Franstaligen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.