Montei Di Paschi schrijft claimemissie van 1 miljard uit

De Italiaanse Banca Montei di Paschi di Sienna gaat 1 miljard euro bijkomend kapitaal ophalen. Dat meldt de Italiaanse krant La Repubblica. Die ophaling zal gebeuren via een claimemissie. De actuele aandeelhouders kunnen dan eerst intekenen op de kapitaalsverhoging. Als ze dat niet doen kunnen andere geïnteresseerden instappen waardoor het belang van de bestaande aandeelhouders verwatert. Voorzitter Allessandroo Profuma heeft zijn ontslag aangeboden maar dat zou door de aandeelhouders geweigerd zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.