ATM voor Apple Pay zet nieuwe norm

Apple Pay heeft, net zoals alle andere betaalplatformen, moeite om voldoende snel de retail te overtuigen om in te stappen in het systeem. Toch zijn de meeste sectorwatchers het er over eens dat Apple Pay de manier waarop we  betalen snel zou kunnen veranderen. Net als grote concurrent Square heeft Apple de bedoeling om zich te manifesteren in het volledige betaalproces. In Cupertino werken ze bijvoorbeeld aan ATM-machines voor Apple Pay. De eerste beelden van die ATM’s duiken ondertussen op en blijkbaar werken die machines ook al. De journalist die de foto postte was vol lof over de eenvoud van transacties. Hij verwoordde het als volgt

Apple Pay is far, far more then NFC payments at retailers.  Apple Pay is far, far more then in-app purchases.  Apple Pay has a very bright and a very eclectic future showing up doing things no one would have thought of.

apple-pay-atm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.