De favoriete apps van Apple

Apple heeft zijn favoriete apps van 2014 bekend gemaakt. De winnaar is Elevate, een app waarmee je het geheugen kan trainen. Hyperlapse, een project van Instagram, is een leuke tweede. Met de app kan je op een heel simpele manier zeer mooie time-lapses maken. Opvallende apps in  het lijstje zijn Yahoo News Digest, SwiftKey Keyboard, Uber en Paper. Yahoo News Digest was al de winnaar van de Apple Design Award. De app is een pareltje op het vlak van mobiele communicatie op basis van beelden. SwiftKey Keyboard heeft zijn succes te danken aan de opening die Apple maakte bij de lancering van iOS8. Gebruikers van dat besturingssysteem mochten zelf een ander keyboard downloaden en Swiftkey was bijzonder populair. Uber leed de laatste maanden heel wat reputatieschade maar dat is blijkbaar geen voldoende reden voor Apple om de taxisite van de lijsten te halen. Paper is dan weer een project van Facebook.

In het lijstje  staan ook Human en Health Mate op een prominente plaats. Gezondheidstechnologie wordt een belangrijke trend voor de digitale wereld maar ook voor de financiële wereld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.