Jan De Meulder legt mandaten neer

JanDeMeulder_2013_portraet.jpg.2014-10-23-14-07-11Baloise Group kondigt aan dat Jan De Meulder op 30 april 2015 zijn mandaten neerlegt. De Belgische topman van de group zal dan zestig jaar zijn.

De Meulder werd in 2004 CEO van Mercator Verzekeringen. De toekomst van die maatschappij was op dat moment hoogst onzeker maar de Meulder slaagde er in om de strategie weer op de sporen te krijgen. Na de overname van Mercator door Baloise Group werd De Meulder naar het hoofdkantoor in Zwitserland gehaald. Hji werd er lid van het corporate executive committee en kreeg de verantwoordelijkheid voor de internationale uitbouw van het concern. Begin 2013 werd Jan De Meulder CEO van Baloise Deutschland, een van de belangrijkste dochterbedrijven van de groep. In Duitsland was een zware herstructurering nodig met belangrijke kostenbesparingen. De Meulder kon zijn opdracht echter niet afronden. Begin december 2013 werd hij ernstig ziek.

Wie De Meulder opvolgt is nog niet bekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.