Bank of America promoot Apple Pay

If you can’t beat them, join hem. Bank of America promoot Apple Pay in een nieuwe advertentiecampagne. Je ziet een dame inkopen doen in drie winkels waar ze telkens met een app op haar smartphone betaalt. Aan het einde wordt duidelijk dat ze haar credit card van Banc of America op Apple Pay gebruikt.

Apple bevestigde zelf onlangs dat de samenwerking met de banken in de VS bijzonder snel en vlot loopt. Vooral de grote banken springen mee op de kar. Apple beweert dat ze al 90% van het volume afdekken dat via kredietkaarten in de VS kan betaald worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.