Mooi geïntegreerde app bij restaurantketen BJ’s

Restaurantketen BJ’s heeft een app ontwikkeld waarmee klanten hun lunch in detail kunnen bestellen en meteen ook kunnen afrekenen. De app heeft een bijzonder handige reservatiefunctie en kan het loyaltyprogramma van de keten beheren. Klanten die zich aanmelden geven de datum in waarop ze willen komen eten. Met een handige slider kan je daarna het aantal personen aanduiden. BJ’s brouwt een aantal eigen biersoorten en die worden handig naar voren geschoven als het ideale aperitief. De app presenteert vervolgens een reeks keuzemenu’s waarmee je erg gedetailleerd kan aangeven wat je wil eten. Iedere stap die je zet komt duidelijk terug in de rekening. Als de bestelling compleet is krijg je een bevestiging in de app maar ook via email. Je kan meteen ook de rekening betalen. Daarvoor moet je de Mobile Pay tab openen. Het bedrag en je rekening nummer staan al ingevuld en met een slider kan een fooi toevoegen. Bevestigen gaat via een handtekening die je op het scherm aanbrengt. De reservatiefunctie geeft meteen aan of er nog plaatsen vrij zijn op de datum die je selecteert en suggereert de timing. De app heeft uiteraard ook een loyaltytab.

BJ’s heeft niet enkel een erg praktische app ontwikkeld maar die biedt de keten ook financiële voordelen. Als de klanten meteen in-app betalen krijgt de keten het geld veel sneller binnen.

BJ's-01 BJ's-02 BJ's-05 BJ's-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.