Argenta is partner van Antwerp Urban Trail

De Antwerpse spaarbank Argenta is de nieuwe partner van de Antwerp Urban Trail. Dat is een stadsloop van 12 kilometer die de deelnemers doorheen onverwachte plaatsen en gebouwen laat passeren. Dit jaar ligt de meer dan 500 meter lange premetrotunnel op de route. Die ligt er al meer dan 30 jaar verlaten bij.

Antwerp Urban Trail is een organisatie van Golazo. Er mogen maximaal 10.000 deelnemers inschrijven. Die vertrekken in zogenaamde waves. Dat zijn kleinere groepen van 1000 deelnemers. De inschrijvingsprocedure startte op 18 december en momenteel  zijn er al zeven waves volledig uitverkocht. Themagerichte lopen met een avontuurlijk accent zijn momenteel bijzonder populair.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.