Crelan en Nijs plaatsen Stichting tegen Kanker op shirt

stichting NysVeldrijder Sven Nijs zit momenteel in een serieuze dip maar dat weerhoudt er hem niet van om met een positieve ingesteldheid vooruit te kijken. Deze week wacht de veldrijders een bijzonder druk programma. Vandaag staat de veldrit in Loenhout op het programma. Nijs en shirtsponsor Crelan pakken daar uit met een mooi initiatief. Ze plaatsen de Stichting tegen Kanker als blikvanger op het koerstruitje. Crelan verdwijnt niet helemaal. De naam van de bank blijft behouden op de schouders van Nijs.

Sportvedetten en clubs plaatsen wel vaker maatschappelijk geëngageerde projecten op hun shirts. Het bekendste voorbeeld is allicht voetbalclub Barcelona. Zij speelden tot vorig jaar met Unicef op de truitjes. In ons land gaf Club Brugge in het begin van het seizoen Kom op tegen Kanker een plaats op de shirts. (foto Mediahuis)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.