Directievoorzitter Reaal stapt op

Op oudejaarsavond kondigde de Nederlandse verzekeringsmaatschappij Reaal aan dat directievoorzitter Marcel van der Meulen met onmiddellijke ingang opstapt. Het ontslag komt er ‘om persoonlijke redenen.’ De directievoorzitter was nog maar zeven maanden in dienst bij de verzekeraar. Van 2007 tot 2012 was van der Meulen directeur bij ASR. Die maatschappij zal samen met een consortium van private investeerders een bod uitbrengen op Reaal. Allicht moet de reden van het ontslag in die richting gezocht worden.

Reaal is een dochterbedrijf van het genationaliseerde SNS Reaal. Met Zwisterleven heeft de groep nog een tweede verzekeraar maar die twee maatschappijen werken al een tijdje samen onder het merk Vivat.

Klik hier voor het Linkedin profiel van Marcel van der Meulen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.