Rendementen tak 21 nu al bekend bij Nell

De kleine Luxemburgse verzekeraar Nell heeft als een van de eerste maatschappijen het rendement over 2014 van zijn tak 21 contracten gepubliceerd. Nell Safe + is een contract op +8 jaar met een gewaarborgd rendement van 1%. Daar komt 1,30% winstdeelname bovenop. De contracten leveren dus een totaalrendement van 2,30% in 2014. Nell Safe Invest is een formule met een pure kapitaalsgarantie. In 2014 krijgen deze contracten een winstdeelname van 2,60% mee.

Nell promoot de tak 21 contracten niet meteen als een stand-alone product maar veeleer als zekerheidsluik in een combinatie met een reeks internationaal sterk gereputeerde beleggingsfondsen die in een tak 23 contract zitten. Nell is een dochterbedrijf van de Franse coöperatieve bankengroep Crédit Mutuel Nord Europe.

Wij bouwen momenteel een vergelijkende tabel op waar we alle rendementen van relevante tak 21 contracten zullen publiceren en bespreken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.