Argenta wordt titelsponsor van Golazo Running Tour

Argenta wordt de volgende twee jaar titelsponsor van de Running Tour die door Golazo Sports wordt georganiseerd. De Antwerpse spaarbank neemt de plaats in van verzekeraar DVV. De Argenta Running Tour omvat 14 loopevents  die over gans België gespreid zijn. In 2014 namen meer dan 65.000 lopers deel aan een of meerdere events.

John Heller, CEO van Argenta: “Argenta wil een bank-verzekeraar zijn die dicht bij de mensen staat. De evenementen van de Running Tour zijn verspreid over heel België, dus al onze kantoorhouders en cliënten zijn erbij betrokken. En natuurlijk willen we Argenta ook dichter bij de mensen brengen die ons nog niet kennen.”

Argenta is meer dan gewoon titelsponsor. De bank-verzekeraar zal alle lopers die deelnemen aan de Argenta Running Tour een gratis trainingsschema van 8 tot 12 weken aanbieden. Deze gepersonaliseerde schema’s werden ontwikkeld door Energy Lab. Als een deelnemer zich inschrijft voor een event, krijgt hij automatisch toegang tot zijn schema. Daarnaast heeft Argenta op elk event een massageteam klaar om stramme spieren na het lopen te vermijden. Op 15 maart, een week voor de start van de Argenta Running Tour, organiseert Golazo samen met Argenta een kick-off. Ruim 200 Argenta-lopers zullen dan aanwezig zijn op de CittA Antwerp Urban Trail waarvan Argenta ook co-sponsor is.

Het initiatief van Argenta is opmerkelijk. Onder wijlen voorzitter Karel Van Rompuy beknibbelde de bank op iedere cent. Toen John Heller CEO werd van Argenta nam de bank meer marketinginitiatieven Dat lijkt nu te resulteren in een structurele samenwerking met Golazo  Sports.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.