Het mooiste reclamefilmpje ooit voor levensverzekeraars

Reclame voor levensverzekeringsmaatschappijen kan erg mooi en simpel zijn. Dit filmpje toont een jongeman die bekommerd is om mens, dier en milieu. Het enige wat hij terug krijgt is warmte, liefde en respect. Maar misschien is dat net ook het meest waardevolle. Uit niks blijkt dat het filmpje over levensverzekeringen gaat. Pas helemaal op het einde komt de naam van de maatschappij naar voren. Slim gedaan, van Thai Life Insurance. De mooie gevoelens en de positieve onderstroom die gedurende het filmpje naar boven komen, worden op die manier geprojecteerd op de verzekeringsmaatschappij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.