Albert Heyn België schakelt online een tandje bij

Albert Heijn zet een belangrijke stap op het vlak van datamining en online verkoop . De supermarktketen heeft de bonuskaart voor zijn Belgische afdeling vernieuwd. Die laat toe om specifieke voordelen te promoten op basis van het profiel van een klant. De kaart is ook klaar om online te reserveren maar die functie wordt pas later geactiveerd.

Wie zijn persoonlijke bonuskaart activeert krijgt om de twee weken een reeks exclusieve deals. Dat zijn voordelen die gerelateerd zijn aan het specifieke koopgedrag van een klant. Om de voordelen te kunnen opnemen moeten de klanten de kaart scannen aan de kassa van een Albert Heyn vestiging. Naast die exclusieve deals zien klanten ook alle bonusaanbiedingen die op dat moment lopen. Op hun verjaardag krijgen de klanten een aantal verjaardagsattenties.

De Nederlandse grootgrutter vernieuwde ook zijn Belgische website en die is duidelijk klaar voor online shopping. Enkel de afhaalpunten moeten nog operationeel gemaakt worden. Op het kaarje op de website staan momenteel afhaalpunten in Gent, Lokeren en Antwerpen maar ze staan nog aangeduid als gesloten.

Klik hier voor de website van Albert Heyn België

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.