Nieuwe EMEA baas voor Generali

Generali Group kondigde deze week een drietal topbenoemingen aan die ook impact hebben op de Belgische activiteiten. Jaime Anchustegui (53) wordt namelijk Regional Officer EMEA. Generali Group clusterde twee jaar geleden de activiteiten van twaalf markten samen in een EMEA-structuur. Naast België maken Oostenrijk, Spanje, Zwitserland, Griekenland, Guersney, Ierland, Nederland, Portugal, Tunesië, Turkije en Dubaï er deel van uit. Anchustegui volgt Giovanni Liverani op die CEO van Generali Duitsland wordt.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.