Hilarische reactie van Delta Lloyd Life na niet verkiezing CEO

Jan Vanautreve, CEO van Delta Lloyd Life, is niet verkozen tot jonge topondernemer van het jaar. Die eer ging naar Daan en Samuel De Wever van telecombedrijf Destiny (categorie stichters) en Christophe Degrez van energieonderneming Eneco België (categorie CEO) Maar Delta Lloyd Life heeft zeker de knapste reactie in huis na de verkiezing. De maatschappij stuurde een hilarisch filmpje rond waarin ze fijntjes ook de klemtonen van de strategie die ze volgen duidelijk maken. Verzekeraars zijn niet altijd grijze muizen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.