Smartwatch van Swatch krijgt superbatterij

Nick HayekSwatch Group kondigde eerder al aan dat het aan smartwatch werkt. Die zal pas volgend jaar op de markt komen maar CEO Nick Hayek kwam al wel met spectaculair nieuws. Het slimme uurwerk zal namelijk een batterij hebben met een levensduur van zes maanden. Bij Apple Watch gaat de batterij ongeveer een dag mee. Hayek is ervan overtuigd dat de batterij een beslissend argument zal zijn in de keuze voor een bepaalde smartwatch. Hayek verraste overigens met de melding dat de batterij ook beschikbaar zal zijn voor auto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.