Canadees pensioenfonds neemt belang in eigenaar van Nationale Suisse

dominic-silvester- EnstarEnstar Group Limited kondigt in een persbericht aan dat het Canadese pensioenfonds Canada Pension Plan Investment Board (CPPIB) 1,9 miljoen aandelen koopt in de financiële holding. Dat staat gelijk met een belang van 9,9%.

Enstar kocht vorig jaar het Belgische filiaal Nationale Suisse Verzekeringen (NAB) van de door Helvetia overgenomen Nationale Suisse Group. De holding bracht de activiteiten van underwriters Vander Haeghen & C° en Arena onder in haar eigen underwriter Torus Insurance Holdings Limited. De andere activiteiten van NAB worden door Enstar in run-off geplaatst.

NAB verkocht ook haar dochtermaatschappij De Europese aan Mapfre Asistencia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.