Nieuwe voorwaarden woningverzekering bij Generali Belgium

Generali Belgium heeft de voorwaarden van de woning- en familiale verzekering vernieuwd.  Naast verruimde waarborgen krijgen klanten voortaan ook bijstand via Europ Assistance. De BA-Familiale polis krijgt een uitbreiding fietsbijstand via Bike-Assist.

De Generali Woning Premium betaalt voortaan stormschade aan tuinmeubilair en -toestellen. Waardevolle voorwerpen en juwelen worden na diefstal vergoed in vervangingswaarde.

Naast verruimde waarborgen werd  Generali Woning Premium  aangevuld met professionele bijstandstandsdiensten. Die worden door Europ Assistance, een dochterbedrijf van Generali, 24/24 uur en 7/7 dagen geleverd. Met de Care en Rehabilitation Manager biedt de maatschappij, na ongeval, oplossingen voor de klanten met betrekking tot huishoudelijke taken, thuishulp, het aanreiken van medisch materiaal, enz. Via Home Assistance Plus, een optionele waarborg bij de woningverzekering Generali Woning Premium, kan de klant een beroep doen op de maatschappij om bijvoorbeeld een vakman bij dringende herstellingen te zoeken. Voor die serice is het niet nodig dat er een schadegeval gebeurde.

In de verzekering BA Familiale genieten klanten voortaan automatisch van de fietsbijstand van Bike Assist, een professionele bijstandsdienst bij ongeval, pech of diefstal, die bovendien klanten op hun bestemming brengt.  Bike Assist geldt ook voor elektrische fietsen

De nieuwe voorwaarden zijn vanaf 1 juni 2015 beschikbaar via de makelaars van Generali Belgium en op de vernieuwde website van de maatschappij. Het tarief is hetzelfde, ongeacht het gekozen distributiekanaal (online of makelaar). Ook  bestaande klanten kunnen van de upgrade genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.