Reporters AG Insurance op Europese spelen gebruiken social wall

In Bakoe, de hoofdstad van Azerbeidjan, vinden momenteel de eerste Europese Spelen plaats. België kan er rekenen op de prestaties van 114 atleten. Verzekeringsmaatschappij AG Insurance, al jaren trouwe partner van het BOIC, nodigde vijf gastbloggers uit om mee te reizen en hun ervaringen te delen op de sociale media. Die vijf zijn geen pure beginners. Ze hebben allemaal een opleiding journalistiek gevolgd of ze werken in de media. Ex-topsporter Cedric Van Branteghem begeleidt de groep.

Alle Tweets, Facebook updates en Instagram foto’s van de vijf reporters worden bijeengebracht op een knappe social wall. De reporters van AG Insurance groeperen hun tweets en updates onder de alias AGIreporters. De interacties met die alias worden ook getoond op de wall. Knap initiatief maar de accounts op Twitter en Facebook worden niet echt zwaar gevolgd. Dat is jammer want het groepje van vijf levert mooi werk.

Klik hier voor de social wall van AGInsurance Reporters.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.