Bitcoinplatform Safello gaat in zee met Barclays Bank

Frank SchuilDe tijd dat cryptocurrencies zoals bitcoin met een wantrouwend oog bekeken werden liggen achter ons. De traditionele bankensector zoekt naar een mogelijkheden om bitcoin in hun strategie te betrekken. Het Zweedse bitcoin-transactieplatform Safello sloot een samenwerkingsoverenkomst met Barclays Bank. De twee partners willen samen een nieuw platform oprichten waar klanten makkelijk bitcons kunnen aan- en verkopen. In een eerste fase zal het nieuwe platform gebruikt worden om schenkingen te doen aan goede doelen.

Safello zelf heeft momenteel 20.000 geregistreerde gebruikers. Het platform claimt op dit moment een omzet van 6 miljoen dollar aan transacties. Omdat de koers van bitcoins erg volatiel kan zijn plaatst Safello een klok op haar website. Die houdt de koers van bitcoin stabiel gedurende vijftien minuten. Als u aan een transactie begint kan u live zien hoelang de koers waartegen u koopt of verkoopt nog gegarandeerd blijft.

Op de website van Safello staat ook leuke achtergrondinformatie over bitcoin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.