Generali Group bij 50 technologisch meest innovatieve bedrijven

MIT50

Het gerenommeerde technologiemedium MIT Technology Review heeft Generali Group opgenomen in een prestigieus lijstje met de 50 beste bedrijven wereldwijd op vlak van technologische innovatie. Generali Group is de enige verzekeringsmaatschappij die in de lijst voorkomt.

De lijst wordt aangevoerd door Tesla Motors. Uiteraard zijn ook de meest bekende sociale media opgenomen, net als Google, Apple en de e-commerce giganten Amazon en Alibaba. Op 40 staat cryptocurrencyplatform Coinbase. Generali Group staat op 40 en gaat onder andere IBM (46), Microsoft (48) en Uber (50) vooraf.

Voor Generali Group is de opname in dit innovatief gezelschap een belangrijke stap. Generali is een van de grootste verzekeraars van Europa maar het kampte jarenlang met een bijzonder stoffig imago. Daar heeft de verzekeraar in relatief korte tijd komaf mee gemaakt.

This prestigious reward demonstrates the ability of an Italian company, with a strong international drive, to innovate and stimulate development inside an extremely competitive environment such as the technological field. Moreover it confirms the Generali Group’s commitment towards a new “simple & smart” business model, characterized by an intense use of technology and services based on the customer’s needs and experiences, with the aim to turn Generali into the leader of retail insurance in Europe

MARIO GRECO | CEO Generali Group

Een gedachte over “Generali Group bij 50 technologisch meest innovatieve bedrijven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.