Belangrijke benoemingen bij AG Insurance

EdwinKlapsDe benoeming van Hans De Cuyper als nieuwe CEO bij AG Insurance zet een carrousel van functieverschuivingen in gang bij de verzekeraar. Wim Guilliams wordt op 1 oktober 2015 de nieuwe CFO. Dat is een opmerkelijke beslissing. AG Insurance recruteert voor topfuncties meestal in eigen rangen. Guilliams is momenteel CEO bij de Hongaarse verzekeraar K&H Insurance Co, een dochterbedrijf van KBC.

Edwin Klaps, momenteel directeur Business Development, wordt op 1 september 2015 directeur Broker Channel & Non-life Development. Klaps volgt Philippe Landrain op, die voor Ageas de ontwikkeling en versterking van de Non-life activiteiten zal ondersteunen. Klaps is dan weer wel een kind van het huis. Hij zwerft al sinds 1992 rond in het management van AG Insurance. Edwin Klaps is onder meer burgerlijk ingenieur computerwetenschappen, een opleiding die in de digitaliseringsgolf zeker voordelen zal hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.