ACE neemt Chubb over

evan-greenbergDe consolidatie in de verzekeringssector levert een nieuwe mondiale marktspeler op. ACE Limited neemt Chubb over voor een bedrag van 28,3 miljard dollar, deels in cash en deels in aandelen. Na de overname gaan de verzekeraars samen verder onder de merknaam Chubb. Nochtans hebben de aandeelhouders van ACE 70% van de aandelen in het nieuwe conglomeraat in handen. Voorzitter en CEO van ACE Evan Greenberg (foto) zal de nieuwe maatschappij leiden. John Finnegan, de huidige nummer een van Chubb, wordt vice-voorzitter en gaat de integratie leiden. ACE heeft activiteiten in 54 landen, Chubb in 25 landen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.