ABN AMRO introduceert app voor Apple Watch

Alert_and_Check_app_voor_Apple_watch_en_iPhoneDe financiële wereld ziet duidelijk brood in Apple Watch. ABN AMRO introduceert Alert & Check, een nieuwe app voor het slimme uurwerk. Gebruikers kunnen een reeks pushalerts instellen op door hen gekozen momenten. Dat kan bijvoorbeeld zijn als een specifieke betaling zoals een salarisbetaling gebeurt of als de rekening een ingestelde onder- of bovengrens overschrijdt. Via de app kunnen klanten de laatste zes transacties checken zonder in te loggen. De bank heeft ook geïnvesteerd in klantbeleving. Gebruikers kunnen kiezen uit zes verschillende designs. De app is niet enkel bedoeld voor Apple Watch maar is ook beschikbaar voor iPhone vanaf  iOS 8.2.

ABN AMRO heeft ook de Mobiel Bankieren app in de markt. Die werd in juni 2015 ruim 54 miljoen keer gebruikt. Het aantal logins via die app meer is drie keer zo hoog als het aantal logins via Internet Bankieren op de desktop.

Jessica Niewierra, directeur Digital Development & Interaction bij ABN AMRO:

“Met deze app komen we tegemoet aan de wens van onze klanten om real time informatie over hun financiën te verkrijgen. Ze kunnen zo beter grip houden op hun geldzaken. Omdat de klant kan kiezen uit verschillende unieke designs krijgt de app ook een persoonlijk tintje. ABN AMRO blijft investeren in de doorontwikkeling van de digitale dienstverlening én werkt samen met onze klanten aan hun mobiele bank.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.