Chinese groeicijfers stuwen halfjaarcijfers Ageas

China Taiping Insurance Holding (CTIH) publiceert een aankondiging voorafgaand aan zijn halfjaarcijfers van 30 juni 2015. Hierin meldt het bedrijf een geschatte verbetering van zijn nettoresultaat met meer dan 180% tegenover dezelfde periode in 2014. De verbetering is voornamelijk toe te schrijven aan de aanhoudende groei van de verzekeringsactiviteiten van CTIH en een substantiële toename van gerealiseerde meerwaarde op zijn aandelenportefeuille. Ageas bevestigt dat zijn resultaat voor de eerste 6 maanden van 2015 hierdoor positief beïnvloed wordt. Voor het aandeel van 24,9 % dat Ageas aanhoudt in Taiping Life bedraagt het uitzonderlijk deel in zijn resultaat ongeveer 100 miljoen euro.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.