Veerle Desmet nieuwe Director Non Life Generali Belgium

Veerle-Desmet (1)Generali Belgium heeft Veerle Desmet aangesteld als nieuwe Director Non Life. Desmet heeft 20 jaar ervaring in de verzekeringssector en is sinds november 2014 actief bij Generali. Voordien deed zij ervaring op bij ING waar ze tussen 2001 en 2014 verschillende posities binnen de afdeling verzekeringen bekleedde, onder meer als Head of Product & Operations Personal Lending & Insurance, Head of Product Management Insurance Retail en Manager Operations Life. Tussen 1995 en 2001 werkte ze voor BBL Life als manager telecel en manager training insurances.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.