Zurich bwil 8,8 miljard dollar betalen voor RSA

Zurich Insurance Group toont al een tijdje sterke belangstelling om de Britse verzekeringsmaatschappij RSA over te nemen. Op basis van de stappen die beide maatschappijen hebben ondernomen moest Zurich vandaag een overnambod of minstens een intentieverklaring tot overname formuleren. De Zwitsers doen dat echter nog niet. RSA heeft zelf aan de Britse toezichthouder een uitstel gevraagd tot 22 september. Zurich heeft wel een voorstel tot overname gedaan waarbij ze 8,8 miljard dollar betalen voor de overname. RSA zal dat voorstel bij zijn aandeelhouders gaan verdedigen. Die krijgen 550 pence per aandeel, verhoogd met het interimdividend van 3,5 pence, dat RSA op 6 augustus bekend maakte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.