Matchi koppelt klassieke financiële sector aan innovatieve startups

De klassieke financiële sector zoekt naar antwoorden op de uitdagingen van de snel voortschrijdende digitale innovatiegolf. Matchi is een online community die institutionele partijen uit de financiële wereld koppelt aan innovatieve startups. Wie een innovatieve oplossing ontwikkelt kan die voorleggen aan de beheerders van de community. Als het project geselecteerd wordt mag het een jaar lang gratis online blijven op de site. De projecten zijn daar enkel zichtbaar voor institutionele partners van de site. Onder meer Citibank, America Express, Sberbank en ABN AMRO zijn partner. Vorige week sloot ook KPMG zich aan. Dat lijkt een eerder atypische maatschappij maar het partnership kan van groot belang zijn. KPMG adviseert nogal wat grotere banken over de manier waarop ze kunnen inspelen op innovatie. Als partner van Matchi zullen ze de projecten die daar gepresenteerd worden zeker van kortbij volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.