Sponsorkampioen VDK Spaarbank is ook erg merkgetrouw

Directeur-generaal van VDK Spaarbank Leen Van den Neste ondertekende een verlenging van 5 jaar als shirtsponsor bij voetbalclub KAA Gent. De Gentse bank is al 32 jaar sponsor van de Buffalo’s en dat is opmerkelijk lang in de sportwereld. Naar aanleiding van die deal publiceerde de club een fotoreeks over die periode op haar website en daar blijkt nog een andere constante uit. De naam en het logo van VDK zijn gedurende 32 jaar onveranderd gebleven. Ook dat is allicht uniek in de financiële sector.
KAA Gent werd vorig jaar kampioen en speelt daardoor dit jaar in de Champion’s League. Opmerkelijk genoeg zet VDK voor die competitie een stapje terug. Play Sports, het nieuwe sportkanaal van Telenet, plakt dan op de shirts van de kampioen. CEO van Telenet John Porter vond die deal belangrijk genoeg om er speciaal uit Australië voor over te vliegen. Verzekeraar Baloise Insurance en distributienetwerk Wilink zijn de twee andere structurele partners van uit de financiële wereld bij KAA Gent.

KAA Gent

Foto Belga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.