Publiciteitscampagne Belfius laat topondernemers aan het woord

Belfius wil zijn positie in het segment corporate klanten, dat zijn ondernemingen met een omzet van meer dan 10 miljoen euro, versterken. De bank verhoogde het aantal corporate bankers met 25% en reorganiseerde het commercieel team en de marktenzaal om dat segment beter te kunnen servicen.

Belfius heeft op basis van zijn verleden een grote expertise in de publieke sector opgebouwd en die knowhow wil de bank ten dienste stellen van de ondernemingen. De overheidssector is een markt van meer dan 50 miljard euro en Belfius gaat haar klanten begeleiden om daar vlotter toegang te krijgen.

Al die inspanningen moeten het marktaandeel van Belfius op vijf jaar tijd verhogen van 8% naar 13%. Om dat doel te bereiken gaat de bank ook een gerichte publiciteitscampagne voeren. Een groepje bekende ondernemers, allemaal klant bij Belfius, vertellen in een extra katern bij De Tijd en L’Echo, over hun projecten en hun ideeën.  Hun verhalen worden verwerkt in een commerciële campagne die breed doorheen de media gestuurd wordt. Eric Domb (Pairi Daiza), Eric Van Zele (Barco), Conny Vandendriessche (Accent Jobs), Françoise Belfroid (Ronveaux), Mohamed Takhim (Ecophos), Tom Mariën (Equitom), Roland Duchâtelet (Melexis), Frédéric Dufour (Dufour), Francois Dethier & Renaud Pirotte (Curtius), Dominique Motte (AS Adventure).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.