Peiling naar ‘social media strategie’ verzekeringsindustrie

Financelab voert momenteel een peiling uit naar de ontwikkeling en de inzet van sociale media bij de Belgische verzekeringsmaatschappijen. We evalueren een reeks kwantitatieve maar ook kwalitatieve elementen. De resultaten vertalen we in een score die aangeeft hoe ver de  maatschappijen staan met hun sociale media strategie.

Op 18.11.2015 maken we de resultaten van onze analyse bekend. Dat gebeurt tijdens STATUS UPDATE | 2015, een happening waar analyse, workshops en debatten de rode draad vormen voor fun, food en netwerking. Tijdens het event maken we bekend wie de winnaars zijn van de Social Media Insurance Awards en de Social Media Insurance Personality 2015.

Er zijn ook vier topsprekers :

  • Pieter Vereertbrugghen, Managing Partner van het communicatieagentschap Cypres en voorzitter van Custo, de Belgische vakvereniging voor custom content & content marketing.
  • Martijn Baten, onafhankelijk adviseur en social media strateeg. Hij is medeoprichter van de Nederlandse Social Media Academie (NSMA) en docent social media aan de Hogeschool Rotterdam.
  • Lianne Worrel | Projectmanager bij Ruigrock | Netpanel
  • De Social Mediamanager van een leidende Benelux verzekeringsmaatschappij. Zij stelt de achtergrond van de Sociale mediastrategie van haar maatschappij voor.

Vanaf maandag 26 oktober 2015 publiceren we iedere dag een artikeltje over de resultaten van de survey. Check us out!

Pieter VereertbrugghenLianne WorrellStatus Update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.