Claire-Marie Coste-Lepoutre nieuwe CFO bij Allianz Benelux

Claire marie coste lepoutreClaire-Marie Coste-Lepoutre is sinds september 2015 Chief Financial Officer van Allianz Benelux. Zij was tot nu aan de slag bij Allianz Group in München, waar ze Head of Business Division Western Europe, including Africa was. Claire-Marie Coste-Lepoutre is ISFA-actuaris Ze was eerder actief in de herverzekering en ook  consultant bij McKinsey&Company. Ze is 40 jaar en heeft de Franse nationaliteit.

Claire-Marie Coste-Lepoutre volgt Jean-Pascal Vialaron op. Die wordt voorzitter van de Raad van Bestuur bij Allianz Luxembourg. Vialoron blijft binnen het directiecomité van Allianz Benelux ook verantwoordelijk voor Risk Management.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.