Aandelenemissie Delta Lloyd

Delta Lloyd kondigde vandaag in een persbericht een reeks maatregelen aan, die de verzekeraar wil gebruiken om de Solvency II positie te versterken. Die zou in Q3 2015 136% bedragen, wat erg laag is. Naast verdere kostenbesparingen geeft Delta Lloyd een aandelenemissie uit van 1 miljard euro. Dat zal gebeuren na de bekendmaking van de resultaten over 2015 die gepland staat op 24 februari 2016. Ook het belang van dertig procent dat Delta Lloyd aanhoudt in Van Lanschot wordt herbekeken. De verzekeraar verkocht eerder al Delta Lloyd Bank in België aan het Chinese Anbang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.