Upgrade to a mechanical watch

De populariteit van smartwatches swingt de pan uit en de vraag is wat de impact zal zijn voor de klassieke uurwerksector. Als het van de CEO van luxe-uurwerkmaker H.Moser&Cie, Edouard Melan, afhangt ziet de toekomst voor zijn product er nog steeds erg vrolijk uit. De man gooit een belangrijk wapen in de strijd. Humor!

Swis Alp WatchMelan kondigt aan dat zijn bedrijf een nieuw volledig mechanisch alternatief zal uitrollen voor smartwatches.

“Je kan geen telefoontjes doen met het ‘Swiss Alp Watch’ en je kan er ook geen berichtjes mee verzenden of je hartritme delen”, zei Melan. Maar het toestel laat je wel opnieuw aanknopen met wat belangrijk is in je leven. Het zorgt ervoor dat je zonder filter en niet gehinderd door interfaces emoties kan delen met je naasten. En het belangrijkste van alles, je kan het doorgeven aan je kinderen zonder dat je het moet upgraden.

Get a Life! Upgrade to a mechanical watch

Moser&Cie poste ook een filmpje over het uurwerk dat bijna op dezelfde manier gemaakt is als de filmpjes over Apple Watch. Maar ook het uurwerk zelf heeft heel veel vergelijkingspunten met Apple Watch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.