Vlaanderen bankiert verder bij ING

De openbare aanbesteding om huisbankier te worden van de Vlaamse overheid is opnieuw gewonnen door ING België. ING had dat contract de voorbije vier jaar ook al op zak en blijft nog minstens tot 2020 aan boord in Vlaanderen. De samenwerking heeft betrekking op de Vlaamse ministeries, de bijna 60 agentschappen van de Vlaamse overheid (met onder meer De Lijn, VRT, Sport Vlaanderen, VDAB, UZ Gent, FIT, …) ING België neemt zowel alle bancaire operaties voor haar rekening maar ook het beheer van de korte termijndeposito’s, de korte termijnontleningen en het ter beschikking stellen van eventuele bankwaarborgen.

CEO ING België Rik Vandenberghe, kadert het contract binnen de Think Forward strategie, waarbij de bank haar klanten, ook die in de Public Sector en Social Profit, helpt om steeds een stap voor te blijven in het realiseren van hun missie

ING_Vlaanderen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.