SEQR sluit samenwerking met groep Lambrechts

De samenwerking met de groep Lambrechts levert SEQR 350 nieuwe distributiepunten op.

seqr

De betaalapp SEQR sloot vorig jaar een samenwerking met de groep Colruyt. Die omvat ook de merken Okay, Bio-Planet, Spar, Dreamland en Dreambaby. SEQR sluit nu ook een samenwerkingsakkoord met de groep Lambrechts. Dat is een bedrijf dat de toelevering en operationele uitbating van 350 middelgrote warenhuizen in België organiseert. Honderd daarvan draaien ook onder het merk SPAR of SPAR Express en een vijftigtal behoren tot de SUPRA-keten en de PRIMA-keten. De honderd SPAR-winkels zijn echter niet dezelfden als degenen die al via Colruyt aan SEQR zijn gelinkt. In België zijn er twee licentiehouders voor het SPAR merk. SEQR krijgt er dus wel degelijk 350 effectieve betaalpunten bij.

Betalen met SEQR kan in België onder meer ook bij Mc Donalds, AVEVE, een reeks apothekers en de vestigingen van Panos in Antwerpen. SEQR is niet enkel een betaalapp maar een volledige mobile wallet waarin promotie-acties en loyalty steeds belangrijker worden. Naast België is het platform actief in Zweden, Finland, Roemenië, Portugal, Nederland, Duistland, Spanje, Frankrijk, Italië, Engeland en de Verenigde-Staten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.