Jan Van Autreve wordt CEO van NN Belgium

Gisteren werd bekend dat Jan Van Autreve, huidig CEO van Delta Lloyd Life in België, zijn mandaat neerlegt. Van Autreve wordt op 1 juli 2016 aangesteld als CEO van NN Belgium. Hij volgt Quinten Fraai op die deze functie sinds februari 2013 bekleedde. Quinten blijft tot 31 juli 2016 lid van het team om de nodige continuïteit te garanderen.  Jan Van Autreve heeft een ruime ervaring in de sector van de financiële dienstverlening. Sinds 2010 is hij CEO van Delta Lloyd Life. Voordien bekleedde hij verschillende functies in het senior management van Delta Lloyd, Swiss Life en KBC Securities.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.